torstai 18. toukokuuta 2017

Mutakakku (maidoton, gluteeniton)

Tästä kakusta ei valitettavasti tullut otettua kuvaa, mutta ohje on pakko jakaa ja laittaa itselle talteen tänne blogiin. Érittäin toimiva ohje ja maukas kakku sekä erityisruokavalioihin sopiva. Ohje alunperin täältä.

Mutakakku 
(maidoton/gluteeniton)

200 g margariinia 200 g tummaa suklaata (esim. Pandan hurmaava tumma) 2 dl sokeria 3 kananmunaa 2 dl semperin hienoa 1 tl vaniljasokeria 
1. Voitele ja jauhota piirakkavuoka.  
2. Sulata margariini ja suklaa kattilassa. 
3. Mittaa sokeri kulhoon ja lisää siihen sulatettu margariini ja suklaaseos. Lisää yksi kananmuna kerrallaan. 
4. Sekoita jauhot ja vaniljasokeri ja lisää jauhoseos taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kaada piirakkavuokaan. Paista uunin alaosassa 30-35 minuuttia 175 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti